Från 6 740:- per vecka 

Att hyra genom ÅreWeeks 

 

Vi hoppas att detta avsnitt kommer att besvara de vanliga funderingar på hur man bokar våra lyxiga lägenheter och det praktiska.

01

Varför boka med ÅreWeeks?

 

Första miljömedvetna online bokningstjänst. För varje semesterboende bokning donerar MiWeeks

150 - 1000 sek till miljöskyddsprogram. Dessutom, när du blir medlem i Åreweeks inkluderar vi en tillfällig licens värd 300 sek utan någon extra kostnad för dig.  Licensen gäller under din vistelse på Holiday Club apartments. Dessutom, som medlem i ÅreWeeks, kan du också dra nytta av de exclusiva rabatter som illustreras på Startsidan.

02

Hur söker jag efter lediga veckor?

 

Startsidan publicerar vi utvalda erbjudanden och för att boka klickar du bara på priset och du kommer direkt till bokningssidan. Hittar du inte en vecka som passar dig, gå till sidan "Hyra Lägenhet". Där kan du söka efter de veckor som passar dig. Kom ihåg att du ska vara inloggad för att boka din lägenhet.

För att boka våra "Happy Offers" du bör vara medlem och skicka din bokningsförfrågan till: reservations@miweeks.com

 

* Viktigt - Sök alltid på veckobasis med check in på lördag eller söndag och för en period inte mindre eller mer än 7 dagar. Vill du boka två veckor måste du göra två separata  bokningar.

03

Så bokar du och betalar

 

  • 1. Du bokar och betalar tryggt och enkelt direkt här.

    • För våra svenska kunder vi erbjuder Swish betalning ​

  • 2. När du har gjort en bokning får du en bokningsbekräftelse till den e-mailadress du uppgivit. När du har fått bekräftelsen är resan bekräftad och klar.

 

* Viktigt - Innan du slutför din bokning och betalar är du som kund skyldig att kontrollera att alla uppgifter såsom; storleken på lägenheten, veckan du har valt och huvudgäst namn är rätt. Huvudgäst är den person i vars namn bokning har träffats.

 

05

Incheckning

 

Incheckningen är på Holiday Club hotell receptionen. Observera att tillgång till lägenheten blir efter kl.16:00. Kom ihåg att checka in vid ownership desk.

Kommer Ni efter kl. 20:00, vänligen ring +46(0)647 120 60

06

Kan jag checka in senare än den schemalagda dagen?

 

Ja. Men om du inte kan göra det på dagen för din check-in, se till att ringa Holiday Club och låt dem veta datum och tid för din ankomst. Detta är viktigt så att din bokning inte är avbokad.

07

Måste jag ta med mina egna handdukar och sängkläder?

 

Nej, dessa tillhandahålls av Holiday Club lägenheter.

 

* Kom ihåg - Slutstädning ingår i våra priser.

04

Varför är det inte möjligt att avboka?

För att kunna erbjuda våra medlemmar ett reducerat pris, förhandlas våra logi utan möjlighet att avboka. När en vecka bekräftas genom vårt bokningssystem vi inte har möjlighet att göra några ändringar. Men vi arbetar hårt för att förbättra avbokningsreglerna. Av denna anledning, vänligen se till att du har en extra reseförsäkring som täcker avbokningar. Är du folkbokförd i Sverige kan du skaffa avbeställningsskydd med Europeiska försäkringsbolag

    Nytt: Erbjudanden med ikonen kan avbokas 49 dagar  före check-in. Avbeställningsavgift 800 SEK

08

Hur bokar jag andra semestermål?

 
På vår huvudsida hittar du våra
NYASTE resmål, bara klicka på destinationsikonen så öppnas en ny sida. För att skicka din bokningsförfrågan klickar du bara på knappen "Skicka din förfrågan". Vi svarar normalt via e-post inom 24 timmar, eller om du väljer kan vi ringa dig tillbaka.
 
Obs: Varje resmål har ett bokningstabell med de senaste erbjudandena. Även om vi ständigt uppdaterar erbjudandena, kan vi inte garantera tillgänglighet.

Frågor ? 

MiWeeks_final_03.png
Eco conscious booking
foretagsgava_2020.png

© 2020 by MiWeeks. All rights reserved

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Trip Advisor Social Icon